Η εταιρία
Από το 1986 η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. δραστηριοποιείται οργανωμένα στον τομέα χονδρικής πώλησης με τα καταστήματα Cash & Carry.

Σήμερα λειτουργούν 22 καταστήματα Cash & Carry που βρίσκονται στους νομούς: Θεσ/νίκης, Χαλκιδικής, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Σερρών, Καστοριάς, Κοζάνης, Καβάλας, Δράμας, Λάρισας, Μαγνησίας, Ιωαννίνων, Αιτωλ/νίας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου, Λέσβου, Κυκλάδων (Τήνος-Πάρος)
Τα καταστήματα Χονδρικής Cash & Carry απευθύνονται σε επαγγελματίες από το χώρο του εμπορίου (λιανεμπόριο, χονδρεμπόριο, εξειδικευμένα καταστήματα, κλπ.), από το χώρο του HO.RE.CA. (ξενοδοχεία, εστιατόρια, fast food κλπ.) καθώς και σε εταιρείες, γραφεία και υπηρεσίες.

Το πελατολόγιο των καταστημάτων χονδρικής Cash & Carry έχει φτάσει τους 45.000 ενεργούς επαγγελματίες.

Κατά την ανάπτυξη του τμήματος χονδρικής, φροντίδα της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ήταν η συνεχής μελέτη, έρευνα και προσαρμογή στα νέα ανταγωνιστικά δεδομένα που δημιουργούνται στον τομέα της αγοράς χονδρικής. Όλα αυτά εφαρμόζονται πάντα με γνώμονα το όφελος του επαγγελματία, παρέχοντας εξειδίκευση, ποιοτικά προϊόντα και τεχνογνωσία ώστε να αναβαθμιστεί η ανταγωνιστική του θέση στο επιχειρηματικό περιβάλλον που επενδύει. Το όραμα της εταιρείας είναι καλύπτοντας τις ανάγκες του πελατολογίου να γίνει ο προτιμητέος προμηθευτής.

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:
- ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ
Ανήκουν σε μια αμιγώς ελληνική εταιρεία.
- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Τα καταστήματα Cash & Carry είναι χώροι από 1.000 έως 3.000 τ.μ., διαμορφωμένα έτσι ώστε να παρέχουν ευκολία και άνεση στον επαγγελματία για να πραγματοποιεί τις αγορές του.
- ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Μέσα στα καταστήματα λειτουργούν σύγχρονοι ψυκτικοί θάλαμοι που εξασφαλίζουν την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων (νωπά, κατεψυγμένα και συντήρησης, με τμήματα κρεοπωλείου και μαναβικής).
- ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Βρίσκονται όλα σε περιοχές με εύκολη πρόσβαση για τους επαγγελματίες
- ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, περίπου 15.000 κωδικούς και μια πλήρη σειρά προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.
- ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
Η δύναμη της εταιρίας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. παρέχει τη διαπραγματευτική ικανότητα για να εξασφαλίζουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στα παρεχόμενα προϊόντα με γνώμονα το όφελος του πελάτη.

Το μότο του δικτύου χονδρικής της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι: Ο πελάτης της χονδρικής, είναι πρώτα από όλα συνεργάτης μας!

Από το 2005 η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αναπτύσσει το δίκτυο καταστημάτων express market και ειδικής συνεργασίας.
Τα express market είναι παντοπωλεία που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε καταναλωτή. Είναι η ιδανική επιλογή για τον επιχειρηματία που θέλει να ασχοληθεί με το λιανεμπόριο. Μια δραστηριότητα με σίγουρη επιτυχία που την εξασφαλίζει η συνεργασία με τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Με το κύρος, την αναγνωρισιμότητα, την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία της, λειτουργεί υποστηρικτικά και συμβουλευτικά για τον συνεργάτη σε όλα τα στάδια λειτουργίας του καταστήματος.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.expressmarket.gr

- ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Πραγματοποιούν εβδομαδιαίες προσφορές ανά κατηγορία επαγγελματιών.
- ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ
Εξασφάλιση των τρεχόντων προσφορών των εταιρειών (τεμαχιακά σετ ή αξιακά στίκερ) καθώς και εταιρικές προσφορές μασούτη (τεμαχιακές, 1+1, ποσοστιαίες εκπτώσεις σε ομάδες ή μεμονωμένα προϊόντα)
- ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ
Εκδίδεται 15ημερο φυλλάδιο προσφορών που αποστέλλεται ταχυδρομικά στον κάθε επαγγελματία
- NEWSLETTER-SOCIAL MEDIA
Έξτρα προσφορές που επικοινωνούνται ηλεκτρονικά με εβδομαδιαία newsletter και μέσω των social media (site Μασούτης cash and carry, Facebook κτλ). - ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Δυνατότητα παράδοσης στο χώρο του επαγγελματία (βάσει προϋποθέσεων)