Η εταιρία
Από το 1986 η ελληνική εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. δραστηριοποιείται οργανωμένα στον τομέα χονδρικής πώλησης με τα καταστήματα Cash & Carry.

Τα καταστήματα Χονδρικής Cash & Carry απευθύνονται σε επαγγελματίες από το χώρο του εμπορίου (λιανεμπόριο, χονδρεμπόριο, εξειδικευμένα καταστήματα, κτλ), από το χώρο του HO.RE.CA. (ξενοδοχεία, εστιατόρια, fast food κτλ) καθώς και σε εταιρίες, γραφεία και υπηρεσίες.

Σήμερα λειτουργούν 22 καταστήματα Cash & Carry που βρίσκονται στους νομούς: Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Σερρών, Λάρισας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κοζάνης, Ιωαννίνων, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Ροδόπης, Έβρου, Αγρινίου και Μυτιλήνης.

Το πελατολόγιο των καταστημάτων χονδρικής Cash & Carry έχει φτάσει τους 45.000 ενεργούς επαγγελματίες.

Κατά την ανάπτυξη του τμήματος χονδρικής, φροντίδα της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ήταν η συνεχής μελέτη, έρευνα και προσαρμογή στα νέα ανταγωνιστικά δεδομένα που δημιουργούνται στον τομέα της αγοράς χονδρικής. Όλα αυτά εφαρμόζονται πάντα με γνώμονα το όφελος του επαγγελματία, παρέχοντας εξειδίκευση, ποιοτικά προϊόντα και τεχνογνωσία ώστε να αναβαθμιστεί η ανταγωνιστική του θέση στο επιχειρηματικό περιβάλλον που επενδύει.

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:
- ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ
Ανήκουν σε μια αμιγώς ελληνική εταιρία.
- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Τα καταστήματα Cash & Carry είναι χώροι από 1.000 έως 3.000 τ.μ., διαμορφωμένα έτσι ώστε να παρέχουν ευκολία και άνεση στον επαγγελματία για να πραγματοποιεί τις αγορές του.
- ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Μέσα στα καταστήματα λειτουργούν σύγχρονοι ψυκτικοί θάλαμοι που εξασφαλίζουν την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων (νωπά, κατεψυγμένα και συντήρησης, με τμήματα κρεοπωλείου και μαναβικής).
- ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Βρίσκονται όλα σε περιοχές με εύκολη πρόσβαση για τους επαγγελματίες
- ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, περίπου 15.000 κωδικούς
- ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
Η δύναμη της εταιρίας Δ. Μασούτη παρέχει τη διαπραγματευτική ικανότητα για να εξασφαλίζουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στα παρεχόμενα προϊόντα με γνώμονα το όφελος του πελάτη.

Το μότο του δικτύου χονδρικής της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι: Ο πελάτης της χονδρικής, είναι πρώτα από όλα συνεργάτης μας!

Από το 2005 η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αναπτύσσει το δίκτυο καταστημάτων franchise express market και ειδικής συνεργασίας. Στο δίκτυο καταστημάτων franchise όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα αποκτούν μία ενιαία ταυτότητα, με κοινό αναγνωρίσιμο σήμα και όνομα express market. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα ειδικής συνεργασίας στην οποία οι συνεργάτες μέσω τριγωνικών πωλήσεων μπορούν και προμηθεύονται τα προϊόντα που διακινούν στα καταστήματά τους είτε από τα Cash&Carry Μασούτης, είτε απευθείας από τη βιομηχανία, πετυχαίνοντας ειδικές εκπτώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.expressmarket.gr

- ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Πραγματοποιούν εβδομαδιαίες προσφορές ανά κατηγορία επαγγελματιών, που γνωστοποιούνται προσωπικά στον κάθε επαγγελματία, με αποστολή sms, e-mail ή τηλεφωνικά
- ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ
Εξασφάλιση των τρεχόντων προσφορών των εταιριών (τεμαχιακά σετ ή αξιακά στίκερ) καθώς και εταιρικές προσφορές μασούτη (τεμαχιακές, 1+1, ποσοστιαίες εκπτώσεις σε ομάδες ή μεμονωμένα προϊόντα)
- ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ
Εκδίδεται 15ημερο φυλλάδιο προσφορών που αποστέλλεται ταχυδρομικά στον κάθε επαγγελματία
- ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Δυνατότητα παράδοσης στο χώρο του επαγγελματία (βάσει προϋποθέσεων)